Om os

Wash n’ Dry er et foretagende med over 25 års erfaring inden for renseri-branchen. Vi har i mange år drevet renserier i København, hvor vi blandt andet renser tøj for flere 5-stjernede hoteller, flere kendte personligheder, og desuden har faste aftaler med flere teatre i København - og Tivoli. Sideløbende med dette, har vi også valgt at udnytte vores erfaring til et større samarbejde direkte med erhvervslivet.
Vi tilbyder renseri-ordninger til firmaer. Vi henter og bringer medarbejdernes rensetøj, helt uden besvær for firmaet. Betalingen foregår let her på vores hjemmeside, og medarbejderne slipper for at bruge deres fritid på, at få renset deres tøj. Dermed har vi en længere erfaring med at yde den service der er nødvendig for erhverv men også den enkelte person som i sidste ende er vores reelle kunde.


Du er uafhængige af renseriets lukketid  

Livet byder på mere end vaske og stryge tøj.

Da vi leverer tøjet direkte til dig, er ingen afhængig af at skulle nå i renseriet inden lukketid. Vi kan klare besværet for dig, så du kan nyde din dagligdag med andre spændende ting.

Til erhverv leverer vi på arbejdspladsen to gange om ugen, så tøjet er lige til at tage med hjem, uanset hvor sent I holder fyraften. Og til private henter vi når det passer dig bedst og aflevere til dig inden for nogle få dage.


Professionel service hele vejen igennem

Vores mange års erfaring gør os professionelle til det yderste – lige fra indsamlingen af tøjet, pletbehandlingen, og renseprocessen til leveringen af tøjet i jeres firma. Kvalitet til tiden - hver gang – altid.


Lukket site og profil

Når I som erhvervskunde har indgået en aftale, opretter vi jer på vores hjemmeside. Her kan den enkelte medarbejder blandt andet logge ind under jeres firmanavn, rette i sine personlige oplysninger, se alle tidligere ordrer, se priser, bestille, betale med sit dankort og printe en kvittering.

Som privat kunde skal der med få enkelte trin oprettes en profil på vores site. Ved at logge ind kan du foretage bestillinger, vælge afhentningstid, betale og se dine tidligere ordre. Letheden her er at din adresse gemmes til næste gang, så behøver du nemlig ikke indtaste den igen.


Slip for besværet og administrationen

Der er intet administrativt besvær for jer. Ingen kontanter eller indviklet sammentælling. Vores online-system gør det let og hurtigt at få renset jeres tøj.

Den enkelte medarbejder afleverer blot sit rensetøj på arbejdet et vilkårligt sted efter aftale, i en pose sammen med sin kvittering, som viser, hvem medarbejderen er, og hvor mange stykker tøj, der er afleveret og betalt for.

Bestiller du rens-/vask som privat person, er processen lige så nem, hvor du blot skal lægge alt dit tøj i en pose sammen med kvittering/ordre nummer og vælge tid for afhentning ved bestilling. Så henter vi tøjet hos dig og aflevere det rent og pænt tilbage på samme adresse.


Rens, pres, vask - og meget mere

Vi renser, vasker og presser al former for tøj, og har Danmarks mest omfattende bestillingsliste, samt meget fordelagtige priser. Vi har aftaler med professionelle skræddere og skomagere, hvilket betyder, at vi tilbyder reparation af jeres beklædningsdele og sko. Desuden samarbejder vi med én af landets førende skind og pels-pleje firmaer. Af øvrige ydelser kan nævnes salg af et bredt udvalg af tilbehør, levering fra Dag til Dag, og en unik SMS-Service.


Vi vasker & renser for mere end 100 forskellige firmaer

Lige fra store danske internationale virksomheder, til mindre firmaer og etablissementer på hele Sjælland.


Giv dig selv mere frihed i dagligdagen og mere kvalitet i livet

Bor du inden for postnumrene 1001 til 4990, så henter vi med glæde dig rensetøj i det valgte tidsrum som du har valgt ved bestilling. På nuværende tidspunkt har vi begrænset biler og chauffører, men i nærmest fremtid vil vi udvide vores område – dermed skriv dig op til vores nyhedsbrev, så giver vi dig besked ligeså snart det sker.