Velgørenhed

“Det bedste af huse, er huset
hvor en forældreløs får
kærlighed og venlighed” 

Et skridt mod en bedre fremtid

På baggrund af forskellige situationer rundt omkring i verden, mister mange af børn deres forældre. Det kan være på grund af fattigdom, sygdom, tragiske ulykker eller krig.

Alt for mange børn i verden lever helt alene – uden mor og uden far – uden kærlighed og uden omsorg. Flere af de ting som vi tager for givet, strejfer ikke forældreløse børns sind.  De lever jo i en tilstand af, uvidenhed om det næste måltid, sin fremtid – og uden plads til drømme!

 

Fra drømme til virkelighed

Hos Wash n’ Dry mener vi, at enhver person såvel som firma har et ansvar for at bidrage til velgørenhed – småt eller stort. Taget i betragtning de udfordringer forældreløse børn står overfor, vidste vi at vi skal gøre noget til dem.

Dermed fandt vi frem til en organisation hvor vi kan have en varig positiv indvirkning, og har samtidig oplevet den kvalitet og forskel de gør i forældreløse liv.

 

Et hjem er dér, hvor alle tanker kan lege frit

Vi har valgt at samarbejde og give vores bidrag til ‘Sweet Homes International’ og deres arbejde med forældreløse børn. Dette valg skyldtes, ikke kun deres ønske, men at de rent faktisk forbedre disse børns livskvalitet uanset deres social-klasse, tro eller religion.

Sweet Homes International giver cirka 700 forældreløse børn – et hjem – hvor de kan leve og nyde livet – få kærlighed og omsorg. Ligeledes sikrer de at børnene får en høj livskvalitet, stor selvtillid, ordentlige læring- og uddannelses forhold, rekreative muligheder, enestående forplejning/mad m.v.

Alt dette har vi erfaret selv ved besøg, og kan derfor stå inde for deres gøremål.

Du kan læse mere om organisationen på www.sweethomesint.org

 

Wash n’ Dry donerer minimum 10% af det årlige overskud til forældreløse børn