Det grønne renseri Vesterbro

Gør livet nemmere for dig. Lad vores renseri på Vesterbro klare dine rense-/vaskeopgaver. Skrædderservice på Vesterbro tilbydes også. Drycleaners
Miljøvenligt online renseri Vesterbro

Tiderne med at nå renseriet inden lukketid er ved at være forbi. De seneste globale udfordringer har gjort, at man bestiller rigtig mange ting/ydelser online, som bliver afhentet/leveret på privatadressen eller på arbejdspladsen. Det samme er sket for rense-/vasketøj også. Disse bestilles også online på www.washndry.dk Tøjet bliver afhentet/leveret enten i formiddagstimerne eller i aftentimerne. Det bestemmer du. De kommer på renseriet og renses/vaskes efter de miljøvenlige retningslinjer med vores nye miljøvenlige maskiner og svanemærkede produkter. Derefter bliver de pakket og kørt tilbage til din adresse. Det kan ikke være nemmere.

Du skal blot oprette din profil her, så er du i gang. Efter oprettelsen af din profil vil du få tilsendt en adgangskode på din mail, hvorefter du enten kan bruge denne tildelte kode eller selv oprette din kode. Så er du i gang. Bestil allerede i dag og spar en masse tid på at køre frem og tilbage til renseriet. Hvad enten du søger renseri på Vesterbrogade, renseri på H. C Andersens Boulevard, renseri på H C Ørstedsvej eller renseri på Gammel Kongevej, så kan du roligt bestille her. Vi kører nemlig på hele Vesterbro. Skal det være rens af jakkesæt, bukser, kjole, nederdel, brudekjole, dynevask, skjortevask eller noget helt andet, så kan du bestille ydelsen på vores hjemmeside. Vi har også skrædderservice på Vesterbro.

Vi er meget opmærksomme på COVID-19 forhold og derfor selvfølgelig spritter alt af. Vær med til at mindske smitten og gør din andel og undgå at komme for tæt på andre ved at bestille online på www.washndry.dk

Brug tiden fornuftigt med vores online renseri på Vesterbro

Vores online renseri på Vesterbro sikrer, at du får afhentet og leveret dit rense-/vasketøj direkte til din dør. Vi har Danmarks bedste priser. Husk vi tager et lille kørselsgebyr, men til gengæld kan du matche vores priser med andre renserier og du vil finde os billigst på langt de fleste produkter. Derfor kan du bruge tiden på alt andet end at spekulere på rent tøj. Det klarer vi for dig. Vores kvalitet er i top og vi ønsker at være dit foretrukne renseri på Vesterbro. Derfor vil vi gøre alt for at tilfredsstille dig og netop derfor bevarer vi den højeste kvalitet på rense-/vasketøj.

Opret din brugerprofil her

Firmaaftale – Erhvervsrens – Rens på arbejdspladsen – Større vaske-/renseopgaver til firma/erhverv

Vi har også firmaaftaler på afhentning/levering af rense-/vasketøj, hvor vi kører ud til din arbejdsplads og afhenter jeres rense-/vasketøj og leverer tilbage samme sted. Dette selvfølgelig til samme fordelagtige priser og der bestilles på nøjagtig samme måde. Fordelen er, at der ikke betales noget som helst i kørselsgebyr. Dette er GRATIS. Disse afhentninger/leveringer er dog aftalt på forhånd til nogle bestemte dage på ugen. F. eks en afhentning/levering om tirsdagen og fredagen, således at vi besøger din arbejdsplads 2 gange fast på ugen. Så hvis I eventuelt er 2-3 kollegaer minimum, som godt kunne være med på denne ordning, så udover at det er GRATIS afhentning af rense-/vasketøj på arbejdspladsen, skal I heller ikke spekulere på at være hjemme, når vi kommer. Firmaet skal alene stille et lille rum til rådighed, hvis det er dit privattøj. Derudover skal din arbejdsplads ikke involvere sig i noget som helst – hverken kontraktunderskrivning, nogen former for binding eller betaling. Du som privatperson er vores kunde – firmaet stiller alene et rum til rådighed. Vil din arbejdsplads betale for denne service for sine medarbejdere en gang om måneden på faktura som medarbejdergode, så kan dette også arrangeres. Vi besøger jeres arbejdsplads typisk mellem kl., 10-16 på hverdage og henter/bringer tøjet på et fast aftalt sted i virksomheden. Du vil overhovedet ikke blive forstyrret. Så kan du blot lægge dit tøj i kurven, når du møder på arbejde og tage rent tøj med hjem, når du skal forlade din arbejdsplads. Nemmere kan det ikke være.

Kontakt os i dag på info@washndry.dk eller tlf. 70605616 og hør hvornår det kan sættes i gang.